Tuotteet

Varsinaisen ’oikean työn’ eli graafisen suunnittelun asiakastoimeksiantojen lisäksi suunnittelen ja valmistan erilaisia tuotteita Tyypit-tuotemerkillä.
Valikoimaan kuuluu jämä- ja kierrätysnahasta valmistettuja tuotteita (mm. koruja ja pieniä laukkuja) sekä erilaisia printtejä (kortteja, julisteita, jne.).

Omien tuotteiden valmistus on jatkumoa koko ikäni kestäneeseen käsillä tekemisen tarpeeseen – se antaa mahdollisuuden hyödyntää ammattitaitoa vapaammassa formaatissa ja käyttää hyväksi paitsi vuosien varrella kertynyttä käsityöosaamista myös sekä markkinoinnin että taidealan koulutusta.
Nämä ns. ’vapaa-ajalla’ tuotetut mallistot ja materiaalit ovat osa omaa identiteettiäni ja kertovat ainoastaan omista arvoistani, visuaalisesta maailmastani ja osaamisestani – ne eivät liity mm. referensseissä esiteltyihin asiakkaisiini tai asiakastöihin.

Tyypit-tuotesarjan printit painatan Suomessa ja nahkatuotteet valmistan kotimaisen huonekaluteollisuuden ylijäämänahasta tai kierrätysnahasta. Tyypit-sarjan korut ovat kaikki täällä työhuoneella käsin tehtyjä ja niissä käytän nahan lisäksi mm. 925 sterling-hopeaa.

Olen koko ikäni ollut intohimoinen käsillä tekijä ja tuunaaja: vuosien varrella moni tekniikka ja materiaali on tullut tutuksi, mutta varsinaiseen tuotevalikoimaan päätyvät useimmiten kuitenkin vain ne tuotteet, joiden materiaaleista ja työstämistavoista on kertynyt vuosien kokemus. Siksi voin taata jokaisen c.e.s design-tuotteen laadun omalla naamallani ja voin antaa itse valmistamilleni tuotteille elinikäisen takuun valmistusvirheiden osalta (takuu ei luonnollisestikaan koske materiaalien ja osien normaalia kulumista).

Tuotesuunnittelun/-valmistuksen ja myynnin osalta c.e.s design on Suomen Käsityöyrittäjät ry:n ja PRO Kädentaitajat ry:n jäsen.

pro-kadentaitajat skyt_logo

 

 

 

 

Tyypit-tuotesarjan omat sivut

www.tyypit.net

Sivuilla on verkkokaupan lisäksi paaaljon muuta: maksuttomasti tulostettavia värityskuvia, taustakuvia, piirroksia, ym. ym.

Tuotteita myynnissä

Työhuone-putiikki Kukkuu Store, Mechelininkatu 3b, Hki
c.e.s designin Tyypit-tuotteiden verkkokauppa www.tyypit.net

Tyypit-tuotteet kiertävät vaihtelevasti myös messuilla ja tapahtumissa:

Käsityökortteli Kamppi / 6.5.2017 / Narinkkatori, Helsinki

Kevät Wemmi -markkinat / 21.-22.4.2017 / Jyväskylä
Kaapelin Joulu / 16.-18.12.2016 / Helsinki
Korjaamon joulumarkkinat / 10.-11.12.2016 / Helsinki
Korjaamon designmarkkinat / 12.-13.11.2016 / Helsinki