c.e.s design

toteuttaa mieleenpainuvia visuaalisia kokonaisuuksia yrityksille ja yhdistyksille.
Kilpailijoista erottuva logo, yrityksesi viestiä kertova visuaalinen ilme, viimeistellyt yritysmateriaalit, modernit www-sivut.
Hiottu ja ammattimainen ulkoasu saa yrityksesi brändin lentoon.
Tarvitsetpa näistä yhtä tai kaikkia, ota yhteyttä.

Kisskiss-taidesukkikset

Kisskiss-taidesukkikset

Lahden runomaraton ry | Runomaraton-festivaali 2017

Lahden runomaraton ry | Runomaraton-festivaali 2017

Lahden runomaraton ry

Lahden runomaraton ry

Yritysilmeet

Yrityksesi visuaalinen ilme on se, mikä näkyy ulospäin - se, mihin asiakas ensimmäisenä kiinnittää huomiota.
Yritysilme on tärkeä osa yrityksesi identiteettiä ja saa erottumaan kilpailijoista, jäämään mieleen, näyttämään kiinnostavalta.

Ilme ei ole pelkkää pintaa - se kertoo asiakkaallesi osaamisestasi ja ammattitaidostasi. Epäammattimainen ulkoasu antaa asiakkaillesi väärän viestin - se ei luo mielikuvaa luotettavuudesta tai tarjoamasi tuotteen/palvelun laadusta.

Visuaalisen ilmeen peruspakettiin sisältyy aina:

  • liikemerkin suunnittelu (logo eli tekstiosa ja kuvallinen tunnus)
  • ilmeen muut graafiset elementit
  • väri- ja fonttimäärittely
  • lyhyt graafinen ohjeistus (ns. perusohje, sähköisenä)
  • käyntikorttien suunnittelu (painovalmis aineisto)

Laajempaan ilmesuunnitteluun voidaan sisällyttää myös mm. www-sivujen suunnittelu ja toteutus (WordPress), esitysgrafiikan suunnittelu (esim. PowerPoint), painettu peruslomakkeisto ja/tai yritysmateriaalit (painovalmiit aineistot), laaja graafinen ohjeistus kuvamaailman määrittelyineen (painettuna tai sähköisenä), halutut Word-pohjat, jne.

Verkkosivut

Yrityksesi www-sivut ovat sähköinen käyntikorttisi - ja huomattavasti tärkeämpi, kuin se kartonkinen.
Monen kuluttajan mielestä yritystä ilman verkkosivuja ei ole olemassa. 
Laadukkaat verkkosivut ovat asiakaslähtöiset: selkeät ja informatiiviset, helposti navigoitavat, visuaalisesti modernit ja yhteneväiset yritysilmeen kanssa, responsiiviset ja google-optimoidut.
Huonosti toimivat ja vaikeat verkkosivut karkottavat asiakkaat - kotikutoiset sivut koetaan lähinnä humoristisina, eivätkä ne vakuuta huippuosaamisesta.

c.e.s designin toteuttamat verkkosivut ovat aina responsiiviset, selkeät, modernit, yrityksesi brändiin istuvat ja helppokäyttöiset. 
Sivut toteutetaan WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on erittäin monipuolinen, runsaasti laajennusmahdollisuuksia sisältävä, helposti muokattava ja päivitettävä, luotettava avoimen lähdekoodin verkkosivualusta.

www.tiliamppari.fi

www.tiliamppari.fi

www.roosablom.fi

www.roosablom.fi

www.sannilind.fi

www.sannilind.fi

www.city-lab.fi

www.city-lab.fi

Logot

Logo on yrityksesi kasvot.
Se kertoo yksinkertaisimmillaan yrityksesi viestin - kuka ja mikä olette, mitä teette ja kenelle, miksi. Logon avulla yrityksesi tunnistetaan, muistetaan; siitä kiinnostutaan.
Asiakas katsoo logoa ensimmäistä kertaa n. puoli sekuntia - ja luo sen perusteella mielipiteen yrityksestäsi: onko yrityksesi kiinnostava, onko se laadukas, onko se edullinen vai kallis, tarjoatteko asiakkaalle lisäarvoa.
Ensivaikutelma on tärkein - logossakin. Sen on myös pystyttävä viestimään asiakkaallesi kaikki nämä ja lisäksi sen on oltava käytännössä toimiva ja kestettävä aikaa.
Haluathan, että sinun yrityksesi logo antaa asiakkaillesi - nykyisille ja tuleville - oikean kuvan yrityksestäsi?