Logo, www-sivut

sannilind-hopeakorujen logo, visuaalisen ilmeen pohja, www-sivujen suunnittelu ja toteutus (www.sannilind.fi). Lisäksi käyntikortit ja korujen hintalaput/myyntitagit.

Muskareiden visuaalinen ilme

Harjulan Setlementin muskaritoiminnan uusi ilme, kuvitus, ilmeen mukaiset materiaalit (juliste, tiedotepohja, ym.). Asiakkaan toiveena oli, että uuden ilmeen kuvitusta/elementtejä voi käyttää monipuolisesti yhdessä tai erikseen: toive toteutui ja asiakkaan käytössä on nyt laaja valikoima sekä yksittäisiä soitinelementtejä että niistä tehtyjä valmiita bannereita, ryhmiä ja kuvioita. Toimeksiantaja | Harjulan Setlementti Ry  

Logo, visuaalinen ilme, www-sivut

Tiliamppari Oy:n logo ja yrityksen visuaalinen ilme, www-sivut (www.tiliamppari.fi) ja www-sivujen uudistus, markkinointi- ja yritysmateriaalit.

Myymäläkonsepti, logo, www-sivut

Työhuoneen ja pienen putiikin yhdistävä myymäläkonsepti. Kokonaisvaltainen konseptisuunnittelu ja -toteutus; nimi, logo, putiikin sisustus ja esillepanot, www-sivut (sis. verkkokauppa), markkinointimateriaalit ikkunateippauksista esitteisiin, markkinointi (printti, some, radio), jne. Kukkuu Store Mechelininkatu 3b, 00100 Helsinki www.kukkuustore.fi

Tapahtumailme ja -logo

Runomaraton 2016 -festivaalin tapahtumailme ja -tunnus. Markkinointimateriaalit (ennakkoesitteet, julisteet A2/A3, flyerit, ulkotaulut, lehti-ilmoitukset, nettibannerit), kuosisuunnittelu, oheistuotteet (kangaskassit, muistivihkot). Toimeksiantaja | Lahden Runomaraton ry. (2016)  

Logo, www-sivut, ilmeuudistus

Logo, visuaalisen ilmeen uudistus. Nettisivujen suunnittelu ja toteutus | www.hauskatsavelet.fi. Myös mainoksia (some, printti), ilmoituksia, yritysmateriaaleja, jne. Toimeksiantaja | Musiikkikoulu Hauskat Sävelet (2015-)