KukkuuStore

c . e . s  d e s i g n i n  t y ö h u o n e
&  p i e n i   d e s i g n p u t i i k k i

Mechelininkatu 3b ︱ 00100 Helsinki

T E R V E T U L O A !

 

KukkuuStore on graafisen suunnittelijan (c.e.s design) työhuone.
’Ihan oikean työn’ eli graafisen suunnittelun lisäksi valmistan työhuoneella kaikki c.e.s designin oman T y y p i t-tuotemerkin tuotteet, johon kuuluu käsintehtyjä vaneri- ja nahkakoruja sekä printtejä.

Työhuoneen yhteydessä on pieni designputiikki.
Putiikissa on myynnissä työhuoneella valmistuvat c.e.s designin T y y p i t-tuotteet sekä pieni valikoima laadukkaita printtejä ja sisustustavaroita.

KukkuuStore-nimi tulee jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa poistumaan käytöstä, mutta työhuone-putiikki jatkaa toimintaansa normaalisti ja aivan kuten ennenkin.
Tämä johtuu siitä, että töitä on paljon ja joudun keskittymään ennenkaikkea niihin – kivijalkaputiikkitoiminnan jäädessä vielä entistäkin enemmän taka-alalle. Aika ei riitä kaikkeen :)
Pääosin työhuone-putiikki tulee jatkossa olemaan Tyypit-tuotteiden showroom, mutta myynnissä tulee myös jatkossa olemaan muiden kotimaisten tekijöiden printtejä ja sisustustuotteita.

Työhuone-putiikki on ensisijaisesti työhuone ja siksi sillä ei ole kiveen kirjoitettuja aukioloaikoja.
Pyrin pitämään työhuoneen ovea auki aina ma 11-17 / ti 15-18 / ke 11-17 / to 9-13, mutta näihin aikoihin tulee viikoittain poikkeuksia – mm. asiakastapaamisten, töiden, messujen ja tapahtumien vuoksi.
Jos haluat olla ihan varma, ollaanko työhuone-putiikissa paikalla, laita viestiä ennakkoon.

Mutta aina kun ovi on auki, työhuone on auki!

 

 

Työhuoneelta löydät jatkossakin P A L J O N  persoonallisia L A H J A I D E O I T A !

Tyypit-tuotteiden verkkokauppa:
www.tyypit.net