Logoja

Tastylia Buy 20 MG  Suunnittelemiani käyttöön otettuja tunnuksia ja logoja

http://ithu.se/pl/webbinar-digitala-examinationsformer/

 

http://mhs.se.loopiadns.com/xmlrpc.php  

Luonnoksia ja hylättyjä versioita

http://zastavametal.com/?pirowok=best-place-to-buy-Priligy-no-prescription-in-Moreno-Valley-California&d51=9b Ylläolevien logojen suunnitteluvaiheen luonnoksia ja hylättyjä versioita, ensimmäisiä piirrosluonnoksia, ei-käyttöön-otettuja ehdotuksia sekä kilpailutöitä.
Kaikki luonnokset ovat c.e.s designin ja/tai toimeksiantajayrityksen omaisuutta.

buy Pregabalin usabuy Lyrica dubai  

opzioni binarie falla

 

super junior dating scandal  

Mitä tulisi huomioida logoa hankittaessa?

http://champsportsinfo.com/?tyrid=opzioni-binarie-trading-truffa Yrityksesi liikemerkin/logon tulisi kuvastaa mahdollisimman hyvin yrityksesi toimialaa ja profiilia. Sen tulisi viestiä juuri sinun yrityksesi asiakaskunnalle oikeita asioita - sitä, mitä haluat yrityksestäsi kertoa.
Logon tarkoitus on ennen kaikkea myydä - tehdä yrityksesi helposti tunnistettavaksi ja houkuttelevaksi ja kertoa yrityksestäsi oikeaa 'tarinaa'. Sen tulee kuvastaa yritystäsi.
Hyvä logo on aina mahdollisimman yksinkertainen ja mieleenpainuva.

Älä koskaan teetä tai osta logoa, joka on vain "ihana kuva" tai "kivannäköinen" - logossa tulisi aina olla jokin idea. Sen pitää toki puhutella sinua, yrityksesi "sielua" - mutta myös asiakkaitasi. Et ole hankkimassa logoa itseäsi, vaan asiakkaitasi varten. Logo hankitaan aina puhtaasti kaupallisista syistä, erottamaan yrityksesi muista.

Älä osta logoa vain siksi, että se on kivannäköinen. Mieti jokaisen sinua kiinnostavan tunnuksen tai logoehdotuksen kohdalla, sopiiko se juuri sinun yrityksellesi? Onko siinä viesti, joka kuvastaa juuri sinun yritystäsi? Pohdi, miksi juuri se tunnus on kiinnostava.

Pahimmassa tapauksessa huono logo on ristiriidassa yrityksesi viestin kanssa ja tekee liiketoiminnallesi enemmän hallaa, kuin vahvistaa sitä.
Se on myös syy - monien käytännön laatuvaatimusten lisäksi - miksi logo kannattaa ja tulisi aina teettää ammattilaisella.