http://svahn.it/?rest_route=/oembed/1.0/embed Opiskelin muutaman vuoden hopeantyöstöä ja korumuotoilua ja 2008-2009 suunnittelin oman c.e.s design -korumalliston hopeasta ja luonnonkivistä. Kaikki korut tein alusta loppuun käsin 925 Sterling -hopeasta. a fantastic read Korut olivat myynnissä verkkokaupassa ja kiersin myös jonkin verran messuilla ja tapahtumissa. binär optionen mindesteinzahlung Varsinaista ammattia hyödyntäen suunnittelin myös korumalliston visuaalisen ilmeen ja logon, promomateriaalit, myyntipakkaukset, verkkosivujen ilmeen ja markkinointikampanjan (mm. tuotekuvat, tuotekuvasto, lehti-ilmoituksia, flyereita, suorapostitusesite, some-markkinointi).

http://blog.pinkprincess.com/?svecha=automazioni-binarie-com&c1b=9b

follow site Valmistan hopeakoruja enää satunnaisesti; muutamia malleja on myynnissä Kukkuu Storessa (www.kukkuustore.fi). Korut ovat silti edelleen lähellä sydäntä ja graafisen suunnittelun lisäksi teen koruja myyntiin, materiaalina pääasiassa nahka. go (Alla muutamia malleja vuoden 2009 mallistosta).

pop over to these guys

http://cchbinc.com/?kliwet=free-dating-sites-darlington&8ba=6c c.e.s design on rekisteröity Tukesin jalometallialan rekisteriin ja kaikki c.e.s-hopeakorut on leimattu Tukesin hyväksymällä nimi- ja pitoisuusleimalla (CES).

click to read more