Tyypit-tuotesarja

 

‘Oikean työn’ eli graafisen suunnittelun asiakastoimeksiantojen lisäksi suunnittelen ja teen käsin tuotteita Tyypit-tuotemerkillä.
Valikoimaan kuuluu ylijäämänahasta ja kierrätymateriaaleista valmistettuja koruja ja asusteita sekä erilaisia printtejä (kortteja, julisteita, jne.).

Omien tuotteiden valmistus on jatkumoa koko ikäni kestäneeseen käsillä tekemisen tarpeeseen – se antaa mahdollisuuden hyödyntää ammattitaitoa vapaammassa formaatissa ja käyttää hyväksi paitsi vuosien varrella kertynyttä käsityöosaamista myös sekä markkinoinnin että taidealan koulutusta.
Nämä ns. ‘vapaa-ajalla’ tuotetut mallistot ja materiaalit ovat osa omaa identiteettiäni ja kertovat ainoastaan omista arvoistani, visuaalisesta maailmastani ja osaamisestani – ne eivät liity mm. referensseissä esiteltyihin asiakkaisiini tai asiakastöihin.

Tyypit-tuotesarjan printit painatan Suomessa ja nahkatuotteet valmistan kotimaisen huonekaluteollisuuden ylijäämänahasta tai kierrätysnahasta. Tyypit-sarjan korut ovat kaikki täällä työhuoneella käsin tehtyjä ja niissä käytän nahan lisäksi mm. 925 sterling-hopeaa.

Olen koko ikäni ollut intohimoinen käsillä tekijä ja tuunaaja: vuosien varrella moni tekniikka ja materiaali on tullut tutuksi, mutta varsinaiseen tuotevalikoimaan päätyvät kuitenkin vain ne tuotteet, joiden materiaaleista ja työstämistavoista on kertynyt vuosien kokemus. Siksi takaan jokaisen c.e.s design-tuotteen laadun omalla naamallani ja voin antaa itse valmistamilleni tuotteille elinikäisen takuun valmistusvirheiden osalta (takuu ei luonnollisestikaan koske materiaalien ja osien normaalia kulumista).

Tuotesuunnittelun, -valmistuksen ja myynnin osalta c.e.s design on Suomen Käsityöyrittäjät ry:n ja PRO Kädentaitajat ry:n jäsen.

 

Verkkokauppa ︱ www.tyypit.net

Sivuilla on verkkokaupan lisäksi paljon muuta: maksuttomasti tulostettavia värityskuvia, taustakuvia, piirroksia, ym. ym.

Tyypit-tuotteita myynnissä verkkokaupan lisäksi:

c.e.s designin työhuone-putiikki KukkuuStore, Helsinki
Bizarre Life -putiikki, Salo

Tyypit-tuotteet kiertävät vaihtelevasti myös messuilla ja tapahtumissa ympäri Suomea. Katso ajankohtaiset tapahtumat:
www.tyypit.net
facebook.com/tyypit
instagram.com/tyypit_