c . e . s  d e s i g n i n  työhuone

Eerikinkatu 28, 2. krs ︱ 00180 Helsinki
Laita viestiä, niin sovitaan aika tapaamiselle.

c.e.s designin T y y p i t – tuotemerkin showroom

Mechelininkatu 3b ︱ 00100 Helsinki
Avoinna sopimuksen mukaan.

Mechelininkadun työhuoneella valmistuvat kaikki c.e.s designin oman Tyypit-tuotemerkin tuotteet (käsintehdyt vaneri- ja nahkakorut, pienet sisustustuotteet, printit ja muut piensarjatuotantotuotteet).

c.e.s designin Mechelininkadun työhuoneen nimi oli aiemmin Kukkuu Store, koska työhuoneen yhteydessä myytiin (Tyyppien lisäksi) kotimaisten suunnittelijoiden tuotteita. “Putiikin” pyörittämiseen ei muun työn ohella enää riitä aikaa eikä resursseja, siksi putiikkitoiminnasta on luovuttu ja työhuone on puhtaasti työhuone.

Työhuoneella on edelleen myynnissä tilassa valmistuvat c.e.s designin omat Tyypit-tuotteet, mutta työhuone on avoinna vain sopimuksen mukaan. Laita viestiä, jos haluat poiketa!
Kätevimmin hankit Tyypit-tuotteet verkkokaupasta tai jälleenmyyjiltä – ks. lisätietoa alla.

Tyypit-tuotemerkki

Kaikki Tyypit-tuotteet ovat kokonaan kotimaista tuotantoa: tuotesarjan printit painetaan Lauttasaaressa, vanerinleikkuu tapahtuu Vallilassa ja vanerina kotimainen koivuvaneri.
Korut valmistan kotimaisen huonekaluteollisuuden ylijäämänahasta tai vanerinleikkuun roskapaloista, kotimaisesta koivuvanerista, hopeasta ja teräksestä.

Olen koko ikäni ollut intohimoinen käsillä tekijä: vuosien varrella moni tekniikka ja materiaali on tullut tutuksi, mutta varsinaiseen tuotevalikoimaan päätyvät kuitenkin vain ne tuotteet, joiden materiaaleista ja työstämistavoista on kertynyt koulutuksen tuomaa osaamista ja vuosien kokemus.

Tyypit-tuotteille on myönnetty Design From Finland -merkki, jonka myöntää Suomalaisen Työn Liitto.
Tuotesuunnittelun, -valmistuksen ja myynnin osalta c.e.s design on Suomen Käsityöyrittäjät ry:n ja PRO Kädentaitajat ry:n jäsen.

Verkkokauppa www.tyypit.net 
Tyypit myynnissä verkkokaupan lisäksi mm.:

SOMA shop, Forum Kukontori, Helsinki
Punavuoren Onni Iso Roobertinkatu, Helsinki
TaitoShop Kauppakatu, Jyväskylä
Pikkukylän Puoti, Uusikaupunki
Hoitola Manna, Ideapark Lempäälä
Saaga Nordic Kauppakeskus Mylly, Raisio

Tyypit-tuotteet kiertää myös DesignMarketeissa ja messuilla

– katso ajankohtaiset tapahtumat Tyyppien sivuilta ja somesta:
www.tyypit.net
facebook.com/tyypit
instagram.com/tyypit_