verkkosivut

c.e.s designin toteuttamia www-sivuja mm.
www.hiihtokonsultti.fiwww.jykevapalvelut.fi
www.harjulanherkku.fiwww.city-lab.fi ︱ www.vaapukka.fiwww.kisskiss.fiwww.maijuahlgren.fi ︱ www.sannilind.fi ︱ www.roosablom.fiwww.tiliamppari.fiwww.hauskatsavelet.fi www.paivistoor.fiwww.tyypit.netwww.ces.fi

Olen erikoistunut WordPress-julkaisujärjestelmällä toteutettaviin sivuihin - toteutan kaikki sivut automaattisesti responsiivisina ja kaikkien ratkaisujen osalta hakukoneoptimoinnin huomioon ottaen (ns. optimoinnin 'kivijalka' eli perusteet ovat kunnossa yrityksen näkyvyyden takaamiseksi luonnollisen haun kautta).

WordPress on tällä hetkellä helpoimmin muokattava ja päivitettävä, erittäin monikäyttöinen ja laajimmin lisäominaisuuksia tarjoava avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Kokemuksen perusteella voin suositella sitä lämpimästi kaikenkokoisille yrityksille. WordPressiin voidaan liittää helposti myös esim. WooCommerce-verkkokauppa.

Sivujen luovutuksen jälkeen asiakkaalle luovutetaan aina automaattisesti kaikki sivujen hallinnan ja päivityksen mahdollistavat tunnukset ja tiedot - c.e.s design ei yritä kytkeä yritystäsi kk-maksullisiin päivitys- tmv. sopimuksiin 'puoliväkisin', vaan saat sivut aina kokonaan omaan/yrityksesi hallintaan.
Mikäli jossain vaiheessa koet tarvitsevasi jatkuvaa päivitystukea, siitä sovitaan aina erikseen.

(Referenssikuvat ovat sivujen luovutushetkeltä. Osa asiakkaista päivittää sivuja itsenäisesti; tämänhetkinen ulkoasu saattaa poiketa suurestikin referenssikuvista).

 

www.ces.fi

www.ces.fi

www.harjulanherkku.fi

www.harjulanherkku.fi

www.kisskiss.fi

www.kisskiss.fi

KN arkkitehdit

KN arkkitehdit

www.hiihtokonsultti.fi

www.hiihtokonsultti.fi

www.tiliamppari.fi

www.tiliamppari.fi

www.roosablom.fi

www.roosablom.fi

www.sannilind.fi

www.sannilind.fi

www.city-lab.fi

www.city-lab.fi

www.paivistoor.fi

www.paivistoor.fi

www.hauskatsavelet.fi

www.hauskatsavelet.fi

Vaapukka Consulting Oy

Vaapukka Consulting Oy

Yrityksesi www-sivut ovat sähköinen käyntikorttisi

- ja huomattavasti tärkeämpi, kuin se kartonkinen.
Monen kuluttajan mielestä yritystä ilman verkkosivuja ei ole olemassa.
Laadukkaat verkkosivut ovat asiakaslähtöiset: selkeät ja informatiiviset, helposti navigoitavat, visuaalisesti modernit ja yhteneväiset yritysilmeen kanssa, responsiiviset ja google-optimoidut. Huonosti toimivat ja vaikeat verkkosivut karkottavat asiakkaat - kotikutoiset sivut koetaan lähinnä humoristisina, eivätkä ne vakuuta huippuosaamisestasi.

c.e.s designin toteuttamat verkkosivut ovat aina responsiiviset, selkeät, modernit, yrityksesi brändiin istuvat ja helppokäyttöiset.
Sivut toteutetaan WordPressillä, joka on erittäin monipuolinen, helposti muokattava ja päivitettävä, runsaasti laajennusmahdollisuuksia sisältävä ja luotettava julkaisujärjestelmä.